З Днем народження, рідний садочок!!!

2022-11-10

/Files/images/222.jpg

ЩИРО ВІТАЄМО УСІХ ПРАЦІВНИКІВ, ВИХОВАНЦІВ ТА БАТЬКІВСЬКУ ГРОМАДУ ІЗ ЮВІЛЕЄМ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ № 3!

10.11.2022 наш садок відзначив свій 40-річний ювілей. Ми не запрошували у цей день гостей, але ми обов'язково їх покличемо після перемоги. Щиро вдячні воїнам ЗСУ за те, що маємо можливість працювати, навчати і виховувати наше найдорожче і найцінніше - наших маленьких українців.

Вже 40 років ЗДО № 3 "Зоряний" привітно приймає малюків. Садок живе, допоки у ньому є діти. Живе веселим дитячим сміхом у групових кімнатах, тупотінням маленьких ніжок по коридорах, дзвінкими пісеньками та жвавими таночками, цікавими і повчальними заняттями.

За цим усім - наполеглива, невтомна праця працівників закладу.

Низький уклін Вам за те, що незважаючи на повітряні тривоги, перебої з електропостачанням, Ви не перестаєте дарувати дітям щиру і добру казку, відчуття щастя і безпеки, віру в хороше і мирне майбутнє. Щира подяка усім працівникам за те, що в закладі завжди чисто і затишно, смачно і безпечно, за те, що сієте в дитячі душі зерна мудрості, добра, науки та любові. І, дай Бог, вони виростуть хорошими людьми і збережуть лише приємні і теплі спогади про щасливе дитинство в "Зоряному".

Адміністрація і колектив закладу висловлює слова вдячності батькам наших вихованців - за розуміння і підтримку, за те, що розділяєте наші проблеми, допомагаєте створювати нашим діткам комфорт і затишок в садку.

Щиро дякуємо усім, хто віддає частинку себе служінню дітям!

Цінуємо кожного із Вас!

https://www.youtube.com/watch?v=I6Y-qwI_GvQ&ab_channel=%D0%9E%D0%BB%D1%8F%D0%9A%D1%83%D1%88%D0%BD%D1%96%D1%80

Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi